Super League 2

Χωρίς Τζεμπούρ, Μπουγκέρα και Μπαργκάν ο Άρης στην Καρδίτσα

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Άρης για την πρεμιέρα της Football League, καθώς εκτός έμειναν οι ασθενείς Τζεμπούρ, Μπουγκέρα, αλλά και ο Μπαργκάν λόγω τραυματισμού.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς (1/11, 15:00) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άρης, σε έναν αγώνα που θα αποτελέσει και την πρεμιέρα του στη Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου).

H αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Καρδίτσα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x