Stoiximan Super League

Χωρίς Ζέκα ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα λόγω τιμωρίας

Τα πλάνα του χωρίς τον Κάρλος Ζέκα πρέπει να καταστρώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς της Τούμπας κόντρα στην Τούμπα, αφού ο αρχηγός των «πρασίνων» θεωρείται τιμωρημένος.

Χωρίς τον Κάρλος Ζέκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία θα είναι και η τελευταία της σεζόν για τις δύο ομάδες.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά τη σημερινή απόφαση της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έτσι και ο Ζέκα δεν εξέτισε ποτέ την τιμωρία της μίας αγωνιστικής.

Αυτό το εξωφρενικά παράδοξο του κανονισμού πληρώνει ο Ζέκα , ο οποίος πρακτικά τιμωρείται με επιπλέον αγωνιστική, αφού δεν είχε ξεκινήσει ούτε στο ματς της Λεωφόρου το οποίο διεκόπη στο 54ο λεπτό.

Εκτός του Ζέκα, είναι δεδομένο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι δεν υπολογίζει τους Μάρκους Μπεργκ, Πολ Ζοσέ Εμποκού και Σεμπαστιάν Λέτο, παρ’ όλα αυτά θα είναι κανονικά στην αποστολή ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x