Αγγλία

Χώρισαν, άλλα μένουν… φίλοι

Δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σαμ Άλαρνταϊς, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, με τον ίδιο τον Άγγλο προπονητή να αντιδρά με χαμόγελο.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί την επόμενη σεζόν η Γουέστ Χαμ αφού το συμβόλαιο του Σαμ Άλαρνταϊς ολοκληρώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας έγινε γνωστό πως δεν θα ανανεωθεί.

Μια εξέλιξη η οποία δεν φάνηκε να ξαφνιάζει τον Άγγλο προπονητής που μάλλον είχε ήδη ενημερωθεί για το φιλικό διαζύγιο και μιλώντας μετά την ήττα των «σφυριών» από τη Νιούκαστλ δήλωσε πως το τάιμινγκ ήταν σωστό για μια αλλαγή στο σύλλογο αλλά και τη δική του καριέρα.

Στην ανακοίνωση, η οποία φέρει την υπογραφή των δύο προέδρων Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ , πλέκεται το εγκώμιο του «Big Sam» αφού ξεκαθαρίζεται πως «αφήνει την ομάδα σε σημαντικά καλύτερη κατάσταση από αυτήν που την παρέλαβε πριν από τέσσερα χρόνια».

Παράλληλα, από τη διοίκηση τονίζεται πως πλέον ψάχνουν τον προπονητή που θα οδηγήσει τη Γουέστ Χαμ στη νέα εποχή, η οποία από τον Αύγουστο του 2016 θα βρει την ομάδα στο νεόδμητο και χωρητικότητας 54.000 θέσεων «Queen Elizabeth Olympic Park».
Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του, γίνεται λόγος για πληθώρα ποιοτικών υποψηφίων που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ χαρακτηρίζουν τη θέση του τεχνικού ως «τη πιο συναρπαστική δουλειά στην Αγγλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x