Stoiximan Super League

Ζαγοράκης: «Σεβασμός στον Σαββίδη»

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ο Θοδωρής Ζαγοράκης υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον Ιβάν Σαββίδη.

Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις τηλεοπτικές άδειες και τις «βολές» που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης εν όψει της καταβολής δόσης ως επιλαχών υπερθεματιστής, πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Μάλιστα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε σεβασμό για τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η απαράδεκτη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών δείχνει, για ακόμη μια φορά, το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτή η Κυβέρνηση. Η κριτική όμως στη διαδικασία δε μπορεί να πλήττει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες, για την χώρα, στιγμές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές φορές αποδείξει ότι είναι ένας άξιος Έλληνας. Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει. Αντί λοιπόν να τον "πυροβολούμε", καλά θα κάνουμε να τον σεβόμαστε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x