Stoiximan Super League

Ζάιρο: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ»

Ο Ζάιρο δήλωσε ότι νιώθει κομμάτι του ΠΑΣ Γιάννινα στην παρούσα φάση κατά την παραλαβή του βραβείο του. «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, είμαι συγκεντρωμένος εδώ», τόνισε.

Το βραβείο («Hall Of Brands MVP») του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης παρέλαβε ο Ζάιρο και ανέφερε ότι νιώθει κομμάτι της ομάδας των Ηπειρωτών.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να δουλέψω εδώ», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το βραβείο: «Να ευχαριστήσω τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου δεν θα είχα σκοράρει εγώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε κάποια λάθη και να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι όπως αυτό που χάθηκε από το πουθενά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».

- το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Προφανώς και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Είμαι εδώ, δουλεύω εδώ, έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΣ και στο πως θα βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

- τις αγωνιστικές διαφορές ΠΑΣ με ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να δουλέψω εδώ».

- το πόσο επηρεάζει η διακοπή του πρωταθλήματος τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νομίζω ότι εμείς θα επηρεαστούμε. Είμαστε πολύ κοντά στον 2ο, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, κερδίζοντάς το μπορούμε να προσπεράσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x