Stoiximan Super League

Ζαμάνης: «Όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, δεν έχει θέση σε αυτή»

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, ανέφερε πως όποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, δεν έχει θέση σε αυτή.

Καυστική δήλωση από τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, καθώς ο Νίκος Ζαμάνης υποστήριξε πως όποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, δεν έχει θέση σε αυτή, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για υποτίμηση της Βέροιας από τους ποδοσφαιριστές των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά

«Το παιχνίδι με τη Βέροια ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες μας είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έκαναν πολλά λάθη. Πιθανώς και λόγω του αέρα που τους έδινε το 5-0 των δύο πρώτων αγώνων, να υποτιμήσανε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν και διόρθωσαν αρκετά από τα λάθη τους, όμως πλέον ήταν αργά. Ένα παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε προσπαθείς τουλάχιστον να μην το χάσεις.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθείς και να ματώνεις τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα γίνει από δω και πέρα και ο κάθε παίκτης οφείλει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πολύ απλά δεν θα έχει θέση σε αυτή.

Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, αλλά και στο σύνολο του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μπορεί να στεναχωρήθηκε το Σάββατο, όμως σύντομα θα γευθεί και πάλι μεγάλες χαρές από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x