Stoiximan Super League

Ζαμάνης σε διαιτητή: «Θα σε γ…σω στη Nova»

Διαβάστε τι έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα του χθεσινού αγώνα του Πανιωνίου που «καίει» τον Νίκο Ζαμάνη.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Πανιώνιου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Ζαμάνης μίλησε στην κάμερα της NOVA καταγγέλλοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης ότι του είπε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην Ευρώπη.

Σήμερα έρχεται στην επικαιρότητα μια νέα εξέλιξη για το θέμα. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης αναφέρει ότι του επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος του πρώτου 45λέπτου και του προανήγγειλε ότι θα τον «γ….σει στη Νova».

Αναλυτικά αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς κατευθυνόταν η διαιτητική ομάδα προς τα αποδυτήρια, μου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι δηλωθέντες, ο μεν κύριος Ναλιτζής Δημήτρης ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, ο δε κύριος Ζαμάνης Νικόλαος ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, λέγοντας ο μεν πρώτος (Ναλιτζής) “τι σφυρίζεις σήμερα ρε”, ο δε δεύτερος (Ζαμάνης) μου είπε: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω”.

Βγαίνοντας για τον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εντός του χώρου των αποδυτηρίων πλησίον της φυσούνας, ο δεύτερος από τους παραπάνω (Ζαμάνης), εκ νέου μου είπε κατευθυνόμενος με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μου: “Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x