Με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του, ο Ματίας Ζάμερ, που μεταξύ άλλων έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και αθλητικός διευθυντής στην Μπάγερν Μονάχου, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Der Westen».

Αναφορικά με την θητεία του στον σύλλογο Μονάχου, ο τέως διοικητικός παράγοντας των Βαυαρών δήλωσε:

«Αν θέλεις να αγωνιστείς και να γίνεις ο καλύτερος και να εργάζεσαι σε ανταγωνιστικές εταιρίες, πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα. Εγώ ήθελα απλά να κερδίζω και έκανα τα πάντα για αυτό.»

Παράλληλα εξέφρασε τον σεβασμό του, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τους δυο διοικητικούς ηγέτες της Μπάγερν, τους Ούλι Χένες και Κάρλ-Χάιντς Ρούμενιγκε, με τους οποίους διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων, με τον Ζάμερ να συμπληρώνει:

«Ο Χένες ήταν ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου και έκανε τα πάντα για έρθω στην Μπάγερν. Ο δεσμός που δημιουργήθηκε με αυτόν έμεινε και οι σχέσεις μας από τότε είναι καλές.»

«Ο Ρουμενίγκε από την πλευρά του είναι ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας. Έχουμε μια συλλογική και επαγγελματική σχέση. Έχει δώσει τα πάντα για την Μπάγερν, κάτι που αναγνωρίζεται όχι μόνο από μένα, αλλά απ’ όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια».


Ενώ τέλος όσο αφορά την σχέση του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, με τον οποίο συμφιλιώθηκε, ύστερα από μακρά περίοδο τσακωμών, ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής εξομολογήθηκε:

«Αφού μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε ο ένας στον άλλον, πλέον καταλαβαινόμαστε ξανά. Μου είχε πει να ξαναβρεθούμε και να μιλήσουμε για τα πάντα. Αυτό ήταν τέλειο. Πλέον αισθάνομαι πάλι καλά μαζί του, κάτι το οποίο είναι για μένα πολύ σημαντικό.»


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ