Stoiximan Super League

Ζαμπά: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μιλάει για την απόφασή του να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη

Στους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από ομάδες της Ρωσίας και όχι μόνο, αναφέρθηκε ο Λέο Ζαμπά, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ.

«Από το Δεκέμβριο είχα προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου άρεσε σε πολλές ομάδες. Δεν ήθελα ωστόσο να βιαστώ για να πάρω αποφάσεις και οι εκπρόσωποι μου ήταν που μπήκαν στις διαπραγματεύσεις.

Στο τέλος της σεζόν έφυγα για διακοπές στη Βραζιλία για να ξεκουραστώ και τότε προέκυψε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Σκέφτηκα ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα στη Ρωσία και ίσως μια ημέρα να επιστρέψω» τόνισε αρχικά ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι προτάσεις που είχε στα χέρια του, προέρχονταν από τις κορυφαίες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος, χωρίς, όμως, να τις κατονομάσει. «Μου άρεσε να παίζω στην Ρωσία, εισέπραξα ζεστασιά και προσαρμόστηκα γρήγορα. Τώρα θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε υψηλότερο επίπεδο και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x