Champions League

Ζαρντίμ: «Ό,τι και να γίνει, περήφανος για την ομάδα μου»

Περήφανος για την φετινή πορεία της Μονακό, δήλωσε ο προπονητής των Μονεγάσκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, πριν την αποψινή ρεβάνς με την Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ η φετινή πορεία της ομάδας του μέχρι τα ημιτελικά είναι άξια αναφοράς.

Ο τεχνικός της Μονακό, τόνισε πως ότι και να γίνει απόψε το βράδυ στο Τορίνο, εκείνος θα είναι περήφανος για την ομάδα του και όσα κατάφερε να πετύχει φέτος. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης ζωντανό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαρντίμ

«Η Γιουβέντους μας έφερε σε δύσκολη θέση αλλά παρ' όλο που δε θα είναι εύκολο, πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου με περισσότερη εμπειρία από εμάς.

Πρέπει να επιτεθούμε δίχως αρνητικές σκέψεις, καθώς στον πρώτο αγώνα δημιουργήσαμε τον ίδιο αριθμό ευκαιριών. Προφανώς εκείνοι είναι πιο ώριμοι από εμάς. Ωστόσο, αύριο θέλουμε να διατηρήσουμε το όνειρο ζωντανό και να προκριθούμε στον τελικό.

Ό,τι και αν γίνει είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x