Europa League

Ζντιέλαρ: «Έχουμε τις δυνατότητες…»

Αισιόδοξος για τους επικείμενους αγώνες του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, στη φάση των «32» του Europa League, εμφανίστηκε ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει πλέον δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη.

Τα λάθη δεν συγχωρούνται σε μία διοργάνωση όπως είναι αυτή του Europa League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Ζντιέλαρ εν όψει των επικείμενων αναμετρήσεων με την Άντερλεχτ.

Ο νεαρός χαφ εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε ότι οι Πειραιώτες έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News

Για το γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα τον δήλωσε στη λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League: «Για μένα το να δηλωθώ στη λίστα του Europa League είναι μια επιβράβευση. Είμαι στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω και στην Ευρώπη. Σίγουρα, πάντως, είναι μια δικαίωση γιατί πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση αυτή και είναι πολύ τιμητικό για μένα να είμαι μαζί της σε αυτή την προσπάθεια».

Για τους επικείμενους αγώνες με την Άντερλεχτ, στη φάση των «32» της διοργάνωσης: «Είναι καλή ομάδα και καθόλου εύκολος αντίπαλος, όπως ακούω ορισμένους να τη χαρακτηρίζουν. Τους ξέρει καλά και ο Μιλιβόγεβιτς και τους παρακολουθούμε από τότε που κληρωθήκαμε αντίπαλοι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στις Βρυξέλλες, όπου θα πάμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση»

Για τα... κλειδιά της πρόκρισης: «Θα πρέπει να προσέξουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό. Δεν συγχωρείται το λάθος εδώ. Νομίζω πως έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να σου δώσει ένα εκτός έδρας γκολ ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει στο γήπεδό μας. Τίποτα δεν θα τελειώσει στο Βέλγιο. Είναι δύο ματς σε μία εβδομάδα, αλλά θέλουμε να προκριθούμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό. Το θέλουμε πολύ, γιατί βλέπουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τον συμπαίκτη του που τον βοήθησε πιο πολύ: «Σίγουρα πολύ ο Μιλιβόγεβιτς. Είναι συμπατριώτης μου και ήταν από την αρχή κοντά μου. Όλοι στον σύλλογο με αγκάλισαν από την πρώτη στιγμή, το ένιωσα για τα καλά αυτό. Όπως με έχει βοηθήσει πολύ και ο κόσμος. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, μου λένε καλά λόγια, μου συμπαραστέκονται και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να είμαι καλός όταν αγωνίζομαι. Θέλω να τους δικαιώσω και αυτούς για την εμπιστοσύνη τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x