Champions League

Ζντιέλαρ: «Θα το λέμε και στα παιδιά μας»

Ως την καλύτερη εμπειρία στη έως τώρα καριέρα του χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Μία απίστευτη εμπειρία την οποία θα μπορούν να διηγούνται και στα παιδιά τους χαρακτήρισε την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Καμπ Νόου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν πραγματικά ένα δύσκολο ματς απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Φτάσαμε, νομίζω, στο 100% αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό! Ήμασταν αρκετά δυναμικοί στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι αντίπαλοί μας στις καθοριστικές στιγμές κράτησαν τη μπάλα και σκόραραν. Τώρα δεν έχουμε παρά να συγκεντρωθούμε στο δικό μας πρωτάθλημα και να κρατήσουμε τον τίτλο μας!»

Για την εμπειρία να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νου απέναντι στον Μέσι:
«Νομίζω πως ήταν η καλύτερη εμπειρία. Θα το λέμε και στα παιδιά μας ότι παίξαμε απέναντι στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου! Προσωπικά ήταν η κορυφαία ποδοσφαιρική μου εμπειρία».

Για το καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νικήσαμε τον Πανιώνιο και πρέπει να κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία κι ετοιμότητα για να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x