Euro 2024

Ζέκα: «Ας μην το έβαζα και να κερδίζαμε»

Χαρμολύπη για τον Κάρλος Ζέκα που, όπως είναι φυσικό, δεν χάρηκε όπως θα ήθελε το παρθενικό του τέρμα με την Εθνική Ελλάδας. «Ψηλά το κεφάλι, δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε» πρόσθεσε.

Μισή χαρά το πρώτο του γκολ με την Εθνική για τον Κάρλος Ζέκα.

Ο διεθνής μέσος έκανε λόγο για «άδικη» ήττα από το Βέλγιο και υπογράμμισε πως… θα αντάλλασε ευχαρίστως το τέρμα που έβαλε με νίκη της γαλανόλευκης επί του Βελγίου.

Πάντως, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν χάνει την αισιοδοξία του για τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ζέκα

«Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια. Ημασταν άτυχοι. Επρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε τα πάντα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα το παλέψουμε. Χάσαμε την ευκαιρία με την Εσθονία, ενώ σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα προσπάθησε. Ολοι το είδαμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα».

Για το γκολ του που… θύμισε κίνηση Μήτρογλου: «Οχι σαν τον Μήτρογλου,. Εγώ δεν βάζω πολλά γκολ. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Θα προτιμούσα να μην το βάλω και να κερδίσουμε το ματς. Ποτέ δεν σκύβουμε το κεφάλι. Εχουμε ακόμη δύο ματς και θα δούμε τι θα κάνει η Βοσνία. Εμείς το πιστεύουμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x