Euro 2024

Ζέκα: «Έπρεπε να κερδίσουμε, πάντα θα βοηθάω την Εθνική»

Ο Ζέκα στάθηκε στις φάσεις που δεν εκμεταλλεύτηκε η Ελλάδα κόντρα στο Βέλγιο, σχολιάζοντας ότι έπρεπε να νικήσει και έστειλε το μήνυμα ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. «Πάντα θα βοηθάω την Εθνική», τόνισε.

Η Εθνική έφυγε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από το Βέλγιο για την 8η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και ο Κάρλος Ζέκα τόνισε ότι άξιζε να πάρει τη νίκη.

«Πάντα υπάρχει μέλλον. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια για τα προκριματικά, έχουν να παίξουν οι Βόσνιοι με το Βέλγιο και θα δούμε τι θα γίνει. Ήμασταν πολύ άτυχοι σήμερα, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Εντάξει, είχε πολύ την μπάλα το Βέλγιο. Αυτό είναι λογικό όμως. Είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ και δεν τα καταφέραμε. Τώρα συνεχίζουμε, σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε για να δουλέψουμε», ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της Nova ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά την καλή του εμφάνιση και το παρθενικό του τέρμα με την γαλανόλευκη, ανέφερε: «Δεν το περίμενα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, μόνο αυτό ήθελα. Έβαλα το γκολ, αλλά δεν κερδίσαμε. Οπότε, δεν… μετράει. Προτιμούσα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μην είχα σκοράρει».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να ενισχύει την Εθνική από… απόσταση και για το ότι πήρε μεταγραφή για την Κοπεγχάγη, είπε: «Πάντα, θα βοηθάω την Εθνική. Ναι, είναι μεγάλη μεταγραφή για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x