Stoiximan Super League

Ζέκα: «Φέτος είμαστε πιο ώριμοι»

Στην γενικότερη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ακόμη κι όταν ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας το σκορ, αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα. «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά πάμε για τη νίκη», είπε για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ και από το γεγονός ότι η διαφορά από την κορυφή έμεινε ίδια (-3) εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σέβονται απόλυτα τον ΠΑΟΚ αλλά πάνε για τη νίκη στην Τούμπα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην τακτική όταν οι Γιαννιώτες μείωσαν στο σκορ, τόνισε πως πλέον η ομάδα είναι πιο ώριμη και αποφεύγει λάθη που γίνονταν στο φινάλε των ματς της περσινής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Σταθήκαμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλά, μετά δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, αλλά γενικότερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Για την οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά: «Eίναι λογικό να κρατήσεις το σκορ κι αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Να θυμίσω ότι πέρσι ενώ κερδίζαμε δεχόμασταν γκολ στο φινάλε. Φέτος είμαστε πολύ πιο ώριμοι και ξέρουμε τι να κάνουμε. Κρατήσαμε το σκορ και μετά πετύχαμε και τρίτο γκολ»

Για τα σημαντικά παιχνίδια της συνέχειας: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά ένα δύσκολο πρόγραμμα με ντέρμπι. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά πάντα θέλουμε τη νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια διαφορά από τον πρώτο με σκοπό να τον φτάσουμε και γιατί όχι να τον προσπεράσουμε, αν και είναι δύσκολο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x