Stoiximan Super League

Ζέκα: «Μόνο Παναθηναϊκό!»

Αν κι έχει προτάσεις, ο Ζέκα δήλωσε στη Record… κολλημένος με τον Παναθηναϊκό. «Όταν είσαι χαρούμενος, δεν σκέφτεσαι να φύγεις», δήλωσε. Τι είπε για την κρίση στην Ελλάδα και τις συνέπειες.

Καμία σκέψη αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό δεν κάνει ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος αισθάνεται «γεμάτος» από όλες τις απόψεις και παρότι έχει προτάσεις, δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει περιβάλλον.

«Έχω προτάσεις, αλλά σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου, καθώς και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ. Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέρος, δεν σκέφτεσαι να φύγεις», δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στην πορτογαλική Record.

Όσο για το αν η ομάδα του μπορεί φέτος να κατακτήσει τον τίτλο, ο Ζέκα απέφυγε τα μεγάλα λόγια. «Η σκέψη μου είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν νικάμε σε όλα τα ματς ξέρουμε πως θα είμαστε πρωταθλητές, αλλά το σίγουρο είναι πως θα δίνουμε μάχη σε όλα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Τέλος, ερωτηθείς για τις πιθανές συνέπειες της ελληνικής κρίσης στο πρωτάθλημα, ο Ζέκα απάντησε με βεβαιότητα πως «… δεν θα επηρεάσουν το πρωτάθλημα» χρησιμοποιώντας ως… αποδείξεις τις μεταγραφές των Εσιέν και Σάντσες από την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x