Stoiximan Super League

Ζέκα: «Πρώτα το ντέρμπι – Μετά θα σκεφτώ την Εθνικη»

Προτεραιότητα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Κάρλος Ζέκα, στις πρώτες του δηλώσεις ως Έλληνας πολίτης και δήλωσε χαρούμενος για την ξεχωριστή αυτή τη στιγμή της ζωής του.

Χαρούμενος που απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και ταυτόχρονα δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα, όμως για εκείνον προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Είμαι εδώ έξι χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα κι ο κόσμος. Νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Γι’ αυτό είχα ένα όνειρο: να αποκτήσω την ελληνική υπηκοότητα και είμαι χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε. Η Εθνική είναι πιο μετά. Θέλω πρώτα απ’ όλα να σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε. Μετά από αυτό θα μπορώ να σκεφτώ την Εθνική και σίγουρα θέλω να τη βοηθήσω», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x