Stoiximan Super League

«Ζεματάει» ο Αστέρας!

«Καυτός» συνεχίζει να παρουσιάζεται στα φιλικά του ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες έκαναν «πλάκα» σε μία από τις καλές ομάδες της Τουρκίας, την Γκεντλερμπιρλιγκί, της οποίας επικράτησαν εύκολα 3-1.

Εντυπωσιακά συνεχίζει την παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας ο Αστέρας Τρίπολης. Στο τελευταίο τεστ επί ολλανδικού εδάφους, η ομάδα του Μάκη Χάβου «πάτησε» 3-1 την Γκεντλερμπιρλιγκί, έκανε το 3x3 κι επιβεβαίωσε πως… κάτι καλό φτιάχνεται για τη νέα σεζόν.

Παρά την έντονη βροχόπτωση, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας… χόρευαν. Μόλις στο 2’ ο Ιωαννίδης έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Καλτσά κι ο τελευταίος άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην αναμέτρηση, ο Ιωαννίδης πέτυχε το πιο εντυπωσιακό γκολ του αγώνα, αφού «ξεφορτώθηκε» εντυπωσιακά τον αντίπαλό του και έγραψε το 2-0 με όμορφο τελείωμα. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο νεαρός επιθετικός συμμετείχε και στο τρίτο τέρμα του Αστέρα, όταν στο 16’ έδωσε μπαλιά για τον Γιαννούλη, ο οποίος ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η άμυνα λειτουργούσε εξίσου υποδειγματικά, με την εστία του Αστέρα να μην δέχεται πίεση και ουσιαστικά ο Κοσίτσκι δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Οι πολλές αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν μετά το 60’, αλλά και η κούραση που βγήκε από τις σκληρές καθημερινές προπονήσεις, έριξαν τον ρυθμό του ματς και οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία απλώς να πετύχουν το… γκολ της τιμής, χάρη σε κεφαλιά του στο 63’. Το 3-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Αστέρα να παρουσιάζει εκ νέου πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον…

Η σύνθεση του Αστέρα: Κοσίτσκι (56' Ντοναρούμα), Μπέρτος (85' Ιγκορ), Γιαννούλης (85' Ασεν), Κουρμπέλης (80' Σεφί), Τριανταφυλλόπουλος, Χαμντανί (73' Τσουκαλάς), Δημούτσος (80' Νίκο), Καλτσάς (64' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (73' Κώτσιρας), Τσιλιανίδης (56' Τσάβες), Ιωαννίδης (80' Γκοντό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x