Champions League

Ζέσους: «Ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με την Σπόρτινγκ»

Ο Ζόρζε Ζέσους τόνισε πως η ομάδα του έχει στόχο τη νίκη, όμως αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Σπόρτινγκ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δύσκολο έργο θα έχει η Σπόρτιγνκ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως εκτίμησε ο Ζόρζε Ζέσους. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «λιονταριών» τόνισε πως ο Τάκης Λεμονής έχει βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους και απέφυγε να μιλήσει για το ποιος είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός και γι' αυτό έχει σημασία η νίκη μας εκεί. Είναι ομάδα του ίδιου επιπέδου με την Σπόρτινγκ. Ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι.

Θα πάμε αύριο για μια μάχη ώστε να σιγουρέψουμε το Europa League και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση στους “16”. Ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα κατά τη γνώμη μου και είναι ακόμη πιο δυνατή μετά την αλλαγή προπονητή. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ήδη κάνουμε στο Champions League. Στα δύο ματς με τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αιφνιδιάσαμε αρκετό κόσμο, ο οποίος δεν ήξερε την ομάδα μας.

Η Σπόρτινγκ λένε κάποιοι ότι είναι το φαβορί λόγω του ματς στην Ελλάδα. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι και κερδίσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός θα δείξει αύριο ότι είναι μια δύσκολη ομάδα. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί, όμως πιστεύω ότι το επίπεδό μας είναι ίδιο με αυτό του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x