Stoiximan Super League

«Ζεστός» για Αντερλάν Σάντος ο Ολυμπιακός

Ο Αντερλάν Σάντος προτάθηκε για τον Ολυμπιακό και η Βαλένθια δείχνει θετική σε δανεισμό του Βραζιλιάνου στόπερ. Ποια τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ.

Η αναχώρηση του Μανουέλ Ντα Κόστα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά πιθανώς και το ενδεχόμενο πώλησής του έχουν βάλει τον Ολυμπιακό στη διαδικασία αναζήτησης στόπερ. Με τη διαφαινόμενη πώληση του Δημήτρη Σιόβα, υπάρχει πλέον… αριθμητικό πρόβλημα στα στόπερ. Μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση προτάθηκε και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει.

Πρόκειται για τον Αντερλάν Σάντος, που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Βαλένθια και ο ισπανικός σύλλογος δείχνει έτοιμος να τον παραχωρήσει. Ο 27χρονος άσος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια καθώς οι «νυχτερίδες» συζητούσαν μόνο για πώλησή του, καθώς τον είχαν αγοράσει 9,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα. Τώρα, ωστόσο, η Βαλένθια φέρεται να συζητά το δανεισμό του Σάντος, που φέτος μετρά μόλις 9 συμμετοχές.

Στη λίστα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στόπερ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση και επίκειται συνάντηση του Πάουλο Μπέντο με τη διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x