Stoiximan Super League

«Ζεστός» Κουλούρης, λύτρωσε ξανά τον Ατρόμητο

Ο Κουλούρης πέτυχε το τρίτο του φετινό γκολ και ισάριθμο του Ατρόμητου, που νίκησε 1-0 τη Λαμία, η οποία έπαιζε με 10 από το 58’, λόγω αποβολής του Δημούτσου ενώ είχε δοκάρι με τον Βάντερσον στο 85’!

Με το… συνήθη ύποπτο Ευθύμη Κουλούρη να κάνει σε ένα ακόμα ματς τη… δουλειά, φτάνοντας πλέον, όπως και η ομάδα του τα τρία τέρματα, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας με 1-0, χάρη στο γκολ του -δανεικού από τον ΠΑΟΚ- διεθνή επιθετικού στο 43ο λεπτό, στο Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Πάντως, η ομάδα της Φθιώτιδας δικαιούται να αισθάνεται άτυχη, αφού η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον Σκαρντοβέλι πέντε λεπτά πριν τη λήξη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Μπάλας Μέγερι!

Ενώ παρότι έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ελίνι Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από το 59’, δεν επέτρεψε να φανεί το αριθμητικό της μειονέκτημα σχεδόν καθόλου…

Από την άλλη, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων, που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, κρατάει ότι πήρε το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» και παράλληλα ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα,

Tέλος στο ντεμπούτο του ο Ρόλαντ Ουργκάι έδειξε κάποια στοιχεία αλλά και ότι θα χρειαστεί χρόνο για να «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο.

inner



Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν μάλλον ισορροπημένα, όπως «αποτύπωσαν» και τα στατιστικά. Η Λαμία ξεκίνησε σχετικά καλύτερα στο ματς και ήταν εκείνη που έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Με πίεση ψηλά και την δυνατότητα να παίξει στην «κόντρα», δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τν αντίπαλό της, ενώ ήταν αυτή που είχε και την καλύτερη φάση, στο 22’, με τον Μπερτόλιο να βρίσκει τον Βασιλαντωνόπουλο, εκείνον να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά και τον Καρασαλίδη να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ, με τον Μέγερι εξουδετερωμένο!

Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Ατρόμητος ανέβασε κάπως την απόδοσή του και άρχισε να απειλεί, έστω και με μακρινά σουτ, με την διαρκή εναλλαγή θέσεων των Ενσικουλού, Ουγκράι και Κουλούρη να αποδίδει… καρπούς τελικά στο 43’...

Όταν ο Μάντσον έκανε την «καλοζυγισμένη» σέντρα και ο Κουλούρη βγήκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και ισάριθμο δικό του, μαζί με το 1-0.

inner

Οι γηπεδούχοι είχαν… προειδοποιήσει δύο λεπτά νωρίτερα, με τον Σαράνοφ να διώχνει το μακρινό σουτ του Μαντσόν με υπερένταση, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι η αναγκαστική αλλαγή του Αναστασιάδη στο 39’ «φάνηκε» και στη φάση του 1-0, με τους Αντέτζο και Καρυπίδη να χάνουν τον σκόρερ…

Στην επανάληψη, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε ο Ατρόμητος πριν ακόμα συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, με την αποβολή του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη στο 58’, δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, με ένα δεύτερο τέρμα.

inner

Στην επανάληψη, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε ο Ατρόμητος πριν ακόμα συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, με την αποβολή του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη στο 58’, δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, με ένα δεύτερο τέρμα.

Κι αυτό γιατί, πρώτα ο Βασιλακάκης στο 68’ και ακολούθως οι Ενσικουλού και Κουλούρης στο 83ο και στο 93ο λεπτό «σπατάλησαν» σημαντικές ευκαιρίες για να το πράξουν και να μην φτάσουμε στα… χτυποκάρδια!

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία έδειξε να… αφυπνίζεται από την είσοδο του Επστάιν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γερμανό εξτρέμ να είναι πρωταγωνιστής σε δύο περιπτώσεις αλλά να μην φτάνει στην ισοφάριση.

Ίδια… τύχη είχε και η πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια του Μπαράλες, που... οριζοντιώθηκε στη φάση του 75’ με τον Μέγερι να διώχνει με υπερένταση την κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού.

Ενώ πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90, ο Βάντερσον είδε τη μπάλα σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του τερματοφύλακα του Ατρόμητου, στην τελευταία μεγάλη φάση για το 1-1 που δεν ήρθε… ποτέ, τελικά!

inner

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγερι, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον (71’ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77’ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ουγκράι (60’ Μπουσουλάτζιτς), Κουλούρης.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38’ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62’ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (69’ Σκόνδρας), Μπαράλες.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Θυμηθείτε εδώ το live του sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x