Stoiximan Super League

«Ζεστός» Μαυρίας

Το πρώτο γκολ του Μαυρία -έστω και σε φιλικό επίπεδο- μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Ο νεαρός άσος διαμόρφωσε το 1-1 με τον Πανιώνιο. Πρώτη εμφάνιση του Μαρινάκη.

Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχει, αυτό όμως δεν εμποδίζει τις ομάδες να δίνουν φιλικούς αγώνες. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο Κορωπί τον Πανιώνιο με τους δύο αντιπάλους να μένουν στο 1-1.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπακασέτα -μετά από παράβαση που έκανε ο Κοτσόλης- για να έρθει λίγο αργότερα (αμφότερα τα γκολ στο πρώτο μέρος) η «απάντηση» με σουτ του Μαυρία, που σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο τριφύλλι (έχει κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρινάκης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά την επάνοδό του στους πράσινους (είχε αγωνιστεί δανεικός στη Νίκη Βόλου στο πρώτο μισό της σεζόν).

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Κοτσόλης (Αναγνωστόπουλος), Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Στάικος), Νάνο (46’ Σπυρόπουλος), Μπούι (Σταματάκης), Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Νίνης (Μπερίσα), Μαυρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x