Ισπανία

Ζιντάν: «Δεν αποχωρώ, δεν με πειράζουν τα όσα λέγονται περί Μουρίνιο»

Βέβαιος για την παραμονή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο τεχνικός των «μερένχες», ο οποίος σχολίασε και τις φήμες περί αντικατάστασής του από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Δεν το κουνάει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως ο ίδιος δήλωσε. Ο προπονητής της «βασίλισσας» δεν σκέφτεται τις φήμες που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον αντικαθιστά, παρά μόνο τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της ομάδας του με την Σεβίλλη.

«Αν διαβάσω τον Τύπο, αναφέρει ότι αποχωρώ. Νιώθω δυνατός. Έχω μάθει να μην το βάζω κάτω και να συνεχίζω να δουλεύω μέχρι και την τελευταία στιγμή. Δεν σκέφτομαι την αποχώρηση. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να νικήσω αύριο. Είστε εδώ για να μιλήσετε (σ.σ.: οι δημοσιογράφοι)και το κάνετε καλά. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε όσους βρίσκονται εκτός ομάδας και μιλάνε για δυσκολίες», ανέφερε αρχικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ζιντάν.

Τις τελευταίες μέρες -ύστερα και από την οδυνηρή ήττα (3-0) στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν- έχουν αρχίσει και φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του. Μέχρι και το όνομα του προκατόχου του στον πάγκο της Ρεάλ, Μουρίνιο, ενεπλάκη σε αυτά. Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να ανησυχεί.

«Δεν με πειράζει να ακούω περί Μουρίνιο. Έτσι έχει η κατάσταση. Δεν χρειάζεται να πω αν διαβάζω τα δημοσιεύματα ή όχι. Εδώ χάνεις ένα παιχνίδι και πρέπει να τα αλλάξεις όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 47χρονος προπονητής της Ρεάλ.

Ο Γάλλος τεχνικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με ένα ενωτικό μήνυμα. «Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο κλαμπ, επειδή μου άρεσε το πρότζεκτ του. Πλέον, είμαι εδώ και θα προσπαθήσω. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο «Ζιζού».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x