Ισπανία

Ζιντάν: «Είμαι θυμωμένος με το δεύτερο ημίχρονο»

Εκνευρισμένος με την εικόνα της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Λας Πάλμας εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Λας Πάλμας (1-2).

Για το χθεσινό παιχνίδι ο Γάλλος προπονητής τόνισε: «Είμαι χαρούμενος με το εκτός έδρας αποτέλεσμα και λίγο θυμωμένος με το δεύτερο ημίχρονο. Φύγαμε με τους τρεις πόντους αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε στο παιχνίδι. Θα δούμε το ματς αύριο και θα το αναλύσουμε αλλά το δεύτερο ημίχρονο με ανησυχεί».

Για το αν η ομάδα του είχε το μυαλό της στην Ευρώπη, ο Ζιντάν ήταν κατατοπιστικός: «Δεν νομίζω ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως σκέφτονταν το σημερινό παιχνίδι».

Ο «Ζιζού» έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει συνέχειας: «Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι φέτος πρέπει να παίξουμε καλύτερα, αλλιώς δεν πάμε πουθενά. Παίζοντας όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σε καμία περίπτωση. Αυτά μόνο μπορώ να πω αυτή την στιγμή. Θέλω να δω το παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά».

Τέλος, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην Λας Πάλμας: «Δεν νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Κερδίσαμε το ματς γιατί ήμασταν καλύτεροι σε ένα από τα δύο κομμάτια του παιχνιδιού. Η Λας Πάλμας έπαιξε πολύ καλά, μας έκανε δύσκολη την ζωή».

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x