Ισπανία

Ζιντάν: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος από τον Μέσι»!

Τη δική του άποψη για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή στον κόσμο κατέθεσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Λιονέλ Μέσι.

«Είναι ο Λιονέλ Μέσι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου της Record στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απάντησε κατηγορηματικά πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. Για τον Ρονάλντο μπορεί κάποιος να πει πολλά πράγματα, αλλά όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι έχει καλή καρδιά και είναι ένας καλός άνθρωπος. Ο Μέσι είναι ο αντίπαλός του και αυτή η αντιπαλότητα είναι καλή για το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος».

Ερωτηθείς για το αν είχε αποφασίσει πριν σταματήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του να ασχοληθεί με την προπονητική, ο Ζιντάν απάντησε: «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Συνήθως όταν σταματάς το ποδόσφαιρο θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου. Εμένα μου άρεσε πολύ να είμαι στο γήπεδο, ήταν η ευχαρίστησή μου. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο δεν ήξερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x