Ισπανία

Ζιντάν: «Σήμερα ο Μπέιλ ήταν "φαινόμενο"»

Τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρεθ Μπέιλ και την απόδοσή του στο ματς κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο είχε να πει ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο να τον χαρακτηρίζει «φαινόμενο».

Απόλυτα ικανοποιημένος για την ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης και την τελική της επικράτηση με 3-2 επί της Ράγιο Βαγεκάνο ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος τεχνικός όπως ήταν φυσικό επικεντρώθηκε στην απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ που με την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε ηγετικό ρόλο και σκόραρε δύο φορές, οδηγώντας στη νίκη των «μερένχες».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι και αυτός πολύ χαρούμενος που έκανε σήμερα τη διαφορά. Τα κατάφερε περίφημα. Πέρα των δύο γκολ έκανε πολύ καλή δουλειά σε επίθεση και άμυνα.

Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και την ομάδα. Στο παρελθόν ίσως να μην ήταν τόσο άνετος, αλλά σήμερα ήταν πραγματικό “φαινόμενο”», είπε ο Γάλλος για τον Μπέιλ και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε υπομονή, έχουμε την ποιότητα και κάναμε τη διαφορά. Ήταν ένα καλό ματς πριν από το αυτό με τη Σίτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x