Ισπανία

Ζιντάν: «Η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα»

Με την τύχη της ομάδας του τα έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ρεάλ Μπέτις με 1-0, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να ηρεμήσουν γιατί υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος.

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν ήταν τυχερή στάθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 από τη Ρεάλ Μπέτις. Η «βασίλισσα» μέτρησε 22 συνολικά τελικές, όμως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον πρώην παίκτη της Αντόνιο Αδάν, και τελικά δέχτηκε γκολ στο 94ο λεπτό από τον Αντόνιο Σανάμπρια.

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε ούτε κακό. Είχαμε ευκαιρίες και η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα. Δεν έχει λειτουργήσει τίποτα, ειδικά εδώ στην έδρα μας» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Παρόλα αυτά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο μέρος της σεζόν».

Ωστόσο ο Ζιντάν τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει καλά εντός έδρας, όμως πρέπει να αφήσει τα περασμένα ματς πίσω και να αφοσιωθεί στα επόμενα.

«Μας έλειψε μόνο το γκολ; Ναι, για μένα προφανώς ναι. Ξεκινήσαμε άσχημα στην έδρα μας; Φυσικά, και πρέπει να ζήσουμε με αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο «Ζιζού» και συνέχισε:

«Δεν έχουμε κάνει αρκετά σε αυτά τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν έτσι (σ.σ οι αγώνες), αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x