Ιταλία

Ζίκο: «Κυρίαρχη η Γιουβέντους, αδύναμο το ιταλικό πρωτάθλημα»

Την χαμένη της αίγλη θα πρέπει να ξαναβρεί η Serie A, σύμφωνα με τον παλαίμαχο βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ζίκο, ο οποίος αναγνώρισε την ανωτερότητα της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να δώσει στον Μαουρίτσιο Σάρι το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Διακαής πόθος είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μιας και μετράει εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα Ιταλίας.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι «μπιανκονέρι» προχώρησαν πέρυσι στην απόκτηση του σουπερστάρ Κριστιάνο Ρονάλντο και φέτος ήδη έχουν ενισχυθεί με τους Ραμπιό και Ράμσεϊ. Τη σεζόν 2018/19 δεν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό τρόπαιο, ωστόσο με τη νέα σεζόν θέλει να φέρει στο Τορίνο την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όλα αυτά, τα αναγνωρίζει μια μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο «SportItalia» ότι ναι μεν η Γιουβέντους ενισχύεται σημαντικά κάθε χρόνο, ωστόσο πλέον το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει την ίδια αίγλη όπως παλιά.

Συγκεκριμένα, ο Ζίκο είπε: «η Γιουβέντους χειρίζεται πολύ καλά το μπάτζετ της και αγοράζει εξαιρετικούς παίκτες. Πολλές χώρες ωστόσο έχουν σταματήσει να παρακολουθούν το ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «μπιανκονέρι» είναι το νούμερο ένα, αλλά η έλλειψη ανταγωνιστικότητας από Μίλαν και Ίντερ δεν κάνουν καλό στην Serie A».

Επιμέλεια: Γιώργος Χ. Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x