Stoiximan Super League

Ζιλέ: «Δεν μπορούσα να δεχθώ τον πάγκο από τον Ρανιέρι»

Καμία διάθεση να αποδεχθεί τον αναπληρωματικό ρόλο για τον οποίο τον προόριζε ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, όπως εξήγησε μέσω γραπτής δήλωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζιλέ:

«Σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από τη Ναντ για τον Ολυμπιακό με συμφωνία δύο ετών. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την οικονομική προσπάθεια να πληρώσει για μια μεταγραφή ενός παίκτη της δικής μου ηλικίας. Ευχαριστώ επίσης τη Ναντ που τελικά και παρά τη θέλησή τους, συμφώνησαν στην αποχώρησή μου.

Κυρίως, θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τον Παπά Κιτά που τον απογοήτευσα, πιέζοντάς τον να αποδεχθεί τη μεταγραφή μου και δίνοντάς του την εντύπωση ότι πηδάω από το πλοίο που με καλοδέχθηκε με έναν μοναδικό σεβασμό και εν μέσω μιας στιγμής που με χρειάζονταν.

Προέδρε, είσαι συχνά ένα δύσκολο πρόσωπο, συχνά ενθουσιώδες, αλλά πάνω από όλα ένας σπουδαίος ηγέτης για την ομάδα σου. Μένοντας εκτός στο ματς κόντρα στη Λιλ ήταν ένα ξεκάθαρο σημάδι από τον κύριο Ρανιέρι, που δεν μπορώ να δεχθώ στην ηλικία μου. Έχω παίξει το 100% των παιχνιδιών στη Ναντ από τη στιγμή που έφτασα και ως ανταγωνιστικό πνεύμα, δεν μπορώ να δεχθώ να κάθομαι στον πάγκο.

Η επιλογή του κυρίου Ρανιέρι ήταν καθοριστικής σημασίας στην απόφασή μου να αφήσω την ομάδα. Εύχομαι στη Ναντ τα καλύτερα για το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x