Stoiximan Super League

Ζιλμπέρτο: «Συνεχίστε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο»

Το δικό του μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στη Βόρεια Ελλάδα έστειλε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε στην τελετή λήξης του 2ου Τουρνουά των Ακαδημιών.

Τις δικές του συμβουλές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στο 2ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδας των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος παράγοντας βρέθηκε στην τελετή λήξης του τουρνουά και μίλησε σε περίπου 400 παιδιά, τα οποία θέλησαν στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μαζί του ή να τους υπογράψει αυτόγραφα, και εκείνος φυσικά δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα από αυτά.

«Θέλω να χαίρεστε το ποδόσφαιρο όσο πιο πολύ μπορείτε, γιατί είναι μέρος της εκπαίδευσής σας. Για εμένα, το ποδόσφαιρο είναι Σεβασμός, Fair Play, Δεξιότητες, Επικοινωνία και Απόλαυση. Το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει να κάνει με το πόσο χαίρεσαι το παιχνίδι, συνδυαστικά με την ποιότητα και την μεγάλη επιμονή. Συνεχίστε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο Ζιλμπέρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x