Ισπανία

Ζητάει την ακύρωση της δεύτερης κίτρινης του Κριστιάνο η Ρεάλ

Ένσταση αναμένεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ισπανικό Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα.

Επίσημη αίτηση ακύρωσης της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο -λίγα λεπτά μετά την πρώτη- στο χθεσινό «κλάσικο» αναμένεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σταρ μέσα σε δύο μόλις λεπτά κατάφερε να πετύχει γκολάρα, να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες στο 80’ και στο 82’ και να σπρώξει τον διαιτητή, για να διαμαρτυρηθεί.

Η πρώτη βγήκε από το τσεπάκι όταν ο Κριστιάνο έβγαλε τη φανέλα του και χειρονόμησε προς τους οπαδούς των γηπεδούχων για να πανηγυρίσει το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ (2-1), ενώ η δεύτερη ήταν για θέατρο.

Η ομάδα της Μαδρίτης αναμένεται να καταθέσει ένσταση για τη δεύτερη κίτρινη, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε η πρόθεση από τον παίκτη να παραπλανήσει τον διαιτητή και ότι η πτώση του οφείλεται στην αψιμαχία του με τον Ουμτιτί.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την έκβαση της ένστασης, η «καμπάνα» στον Κριστιάνο αναμένεται να είναι βαριά, λόγω της χειρονομίας του προς τον διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x