Stoiximan Super League

Ζητάει την διερεύνηση όλων των στοιχείων από το ματς Ολυμπιακού-Πλατανιά ο ΠΑΟΚ

Έχοντας έννομο συμφέρον, ο ΠΑΟΚ ζητάει από τον εισαγγελέα αλλά και από την πολιτεία να διερευνηθούν όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά.

Νέες εξελίξεις στο θέμα των επεισοδίων στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας έννομο συμφέρον καθώς διεκδικεί το πρωτάθλημα, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» έστειλαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα όλα τα δημοσιεύματα που υπήρξαν μετά τον αγώνα για την 26η αγωνιστική. Όλα αυτά, λίγο μετά την αίτηση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου να ανοίξουν οι κάμερες από τα αποδυτήρια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά ώστε να διαπιστώσουν εάν ευσταθούν οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό παικτών της φιλοξενούμενους ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν θα μείνει μόνο εκεί καθώς το ίδιο αναμένεται να κάνει με το Υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ζητώντας την άμεση διερεύνηση για όλα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x