Stoiximan Super League

Ζητείται ο «κανονικός» Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο απέχει μέχρι τώρα πολύ από τον παίκτη που μας συστήθηκε πέρσι στην ΑΕΚ. Οι αριθμοί τα λένε όλα…

Σκιά του πραγματικού του και αποδεδειγμένα εξαιρετικού εαυτού του είναι μέχρι στιγμής ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ απέχει πολύ από τα περσινά στάνταρ απόδοσής του και δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα τα προσδοκώμενα στην ΑΕΚ, με τη χθεσινή κακή του απόδοση στον αγώνα με την Ξάνθη (1-1) να αποτελεί μάλλον την πιο χαρακτηριστική απόδειξη.

Ίσως το γεγονός ότι ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην προετοιμασία, ίσως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το καλοκαίρι και τον απορρύθμισε, ίσως η υπό δημιουργία χημεία του με τον Μάρκο Λιβάγια (με τον οποίο δεν είχε την ευκαιρία να συνυπάρξει αρκετά στη Λας Πάλμας), έχουν παίξει το ρόλο τους στις ως τώρα κατώτερες των απαιτήσεων εμφανίσεις του «Τσίνο».

Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος μετρά οκτώ εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα και έχει σκοράρει μόλις μία φορά, διαμορφώνοντας απλώς το 4-0 απέναντι στη Λάρισα στο 86’. Μάλιστα σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα έχει μόλις εννιά τελικές προσπάθειες και πέντε εξ αυτών εντός εστίας. Πέρσι στις οκτώ πρώτες συμμετοχές του με την ΑΕΚ είχε πετύχει έξι γκολ, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ και από μία απέναντι σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και οι φίλοι της ΑΕΚ αισιοδοξούν πως ο άνθρωπος για τον οποίο περίμεναν καρτερικά μέχρι την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου να επιστρέψει θα ξαναβρεί σύντομα τον καλό του εαυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x