Μπορεί η Μαν. Γιουνάιτεντ να κάνει καλή πορεία, ωστόσο το κλίμα στο «Ολντ Τράφορντ» δεν είναι πάντα ήρεμο, καθώς υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ποιότητα του θεάματος. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τη στάση τους, ενώ πρόσφατα απέδωσε στη μουρμούρα της κερκίδας το ντεφορμάρισμα που περνά ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Οι οπαδοί αντιδρούν αναλόγως ο καθένας στα σχόλια του προπονητή. Αλλά το σίγουρο είναι πως ομόφωνη επιθυμία της εξέδρας είναι να δει την ατμόσφαιρα να βελτιώνεται όπως και να είναι ανάλογη με αυτήν σε άλλα γήπεδα της Premier League. Υπήρξαν πολλοί παράγοντες ανά τις δεκαετίες που συνείσφεραν σε διακυμάνσεις στην ατμόσφαιρα, που θα μπορούσαν να είχαν διευθετηθεί με καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στους συλλόγους και τους οπαδούς. Το MUST θα καλωσόριζε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή, ως μέρος του υπάρχοντος διαλόγου με μέλη του συλλόγου, αναφορικά με το θέμα της ατμόσφαιρας. Θα ήταν χαρά μας να συζητήσουμε για τις ανησυχίες του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Manchester United Supporters Trust.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ