Stoiximan Super League

Ζήτησε να φύγει νωρίτερα από την Σουηδία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ ζήτησε από τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας να αποχωρήσει αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Γαλλία ώστε να εξασφαλίσει κάποιες μέρες παραπάνω ξεκούρασης.

Η φετινή περίοδος αποτελεί μία από τις πιο κουραστικές σεζόν στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ. Ο 31χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη χρονιά πραγματοποιώντας 44 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού, τις περισσότερες κατά την τετραετία που βρίσκεται στο «τριφύλλι».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεται αρκετά καταπονημένος και να ζητήσει από τον προπονητή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον αν είναι εφικτό να αποχωρήσει μετά την αναμέτρηση με την εθνική Γαλλίας την προσεχή Παρασκευή για την Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (09/06).

Οι Σκανδιναβοί εκτός από το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» έχουν προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με την εθνική Νορβηγίας την Τρίτη (13/06) με τον Σουηδό επιθετικό να ζητά να εξασφαλίσει λίγες παραπάνω ανάσες προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το αίτημα του έγινε αποδεκτό, ωστόσο το γεγονός πως κλήθηκε ο επιθετικός Σαμουέλ Αρμεντέρος, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβανόταν σε αυτά που είχαν ανακοινωθεί στην αρχική αποστολή, δείχνει πως ο στράικερ των «πρασίνων» θα εξασφαλίσει πιθανότατα τις παραπάνω μέρες ξεκούρασης που επιθυμεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x