Ισπανία

Ζήτησε θέση βασικού από τον Ζιντάν ο Ασένσιο

Οι εμφανίσεις του Μάρκο Ασένσιο δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και ο ίδιος πιέζει τον Ζινεντίν Ζιντάν για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρόσφατη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μαϊάμι, ο Μάρκο Ασένσιο ξεχώρισε για τους «μερένχες». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και έτσι πιστεύει πως αξίζει μία θέση βασικού.

Ο 21χρονος πρωταθλητής Ευρώπης είναι σε πολύ καλή φόρμα και το επιβεβαίωσε με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Στην πρόσφατη καλή εμφάνισή του έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν ήταν εξαιρετικός, κυρίως στο Champions League. Ο Ζιντάν θα πρέπει να προβληματιστεί, καθώς ο Ασένσιο είναι σίγουρα από τους πιο βελτιωμένους παίκτες.

Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να πάρει θέση βασικού στη Ρεάλ, καθώς ο προπονητής της «βασίλισσας της Ευρώπης» τον χρησιμοποιεί κυρίως στην επιθετική γραμμή. Εκεί βρίσκονται οι Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά και το ενδεχόμενο να σπάσει αυτή η τριάδα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή.

Ο Μάρκο Ασένσιο, πάντως, είναι πρόθυμος να παλέψει και να κερδίσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ζιντάν. Εάν τελικά τα καταφέρει, δεν θα πρέπει να αποτελέσει τεράστια έκπληξη αφού εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x