Ισπανία

Ζήτησε την πώληση Μπέιλ ο Ρονάλντο – Πρότεινε και αντικαταστάτη

Τον Γκάρεθ Μπέιλ βλέπει ως την «πηγή» των προβλημάτων στην επιθετική γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να τον αντικαταστήσει.

Τα σενάρια πώλησης του Γκάρεθ Μπέιλ δίνουν και παίρνουν, και σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «Don Balon» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την αντικατάσταση του Ουαλού, καθώς πιστεύει πως αυτός και οι συχνοί τραυματισμοί του δεν βοηθούν την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν προταθεί για την αντικατάσταση του Μπέιλ, με τους Χάρι Κέιν, Πάουλο Ντιμπαλά και Μάρκους Ράσφορντ να ξεχωρίζουν, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ήδη προτείνει στους διοικούντες τη «βασίλισσα» τον παίκτη που θέλει να τον πλαισιώσει στην επίθεση. Αυτός είναι ο συμπατριώτης του, Γκονσάλο Γκέντες.

Αυτή τη στιγμή, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Βαλένθια ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, και εντυπωσιάζει τους πάντες με τα κατορθώματα του έχοντας πετύχει 3 γκολ σε 7 παιχνίδια. Ο Ρονάλντο πιστεύει πως ο Γκέντες είναι ο παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο τη Ρεάλ Μαδρίτης την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της μελλοντικά.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x