Stoiximan Super League

Ζήτησε «τρελά» λεφτά από τον Ολυμπιακό ο Βάγκνερ Λαβ!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αποκαλύπτει στο sport-fm.gr την προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός χθες τα μεσάνυχτα, για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Βάγκνερ Λαβ! Πόσα χρήματα ζήτησε ο Βραζιλιάνος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Λίγες ώρες πριν ο Ολυμπιακός βάλει σε εφαρμογή το πλάνο για την απόκτηση του Νιλμάρ, ασχολήθηκε πολύ «ζεστά» με τον Βραζιλιάνο, που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος για τον 32χρονο Βάγκνερ Λαβ της Μονακό, τον οποίο προσπάθησε να αποκτήσει αργά, χθες τα μεσάνυχτα η ομάδα του λιμανιού, φτάνοντας, μάλιστα, σε συμφωνία με την ομάδα του Πριγκιπάτου, για τον δανεισμό του διεθνούς φορ (με την εξαιρετική καριέρα στη Ρωσία).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Φρανσουά Μοντέστο έπαιξε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μονακό και έπεισε τους ιθύνοντες των Μονεγάσκων να πουν το «ναι» στη μεταγραφή του παίκτη. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα έδινε ένα σημαντικό ποσό (λίγο πάνω από εκατομμύριο) ως «ενοίκιο» για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου στράικερ.

Μετά τη συμφωνία με τη Μονακό έφτασε η ώρα των διαπραγματεύσεων της ομάδας του Πειραιά με τον ίδιο τον παίκτη και εκεί υπήρξε το πρόβλημα, λόγω των απαιτήσεων του Βραζιλιάνου φορ. Απαιτήσεις που ήταν, αν μη τι άλλο, πολύ μεγάλες και ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε σε μια διαδικασία να δώσει αυτά τα λεφτά στον Λαβ. Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είχε αντίρρηση να έρθει στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 32χρονος στράικερ, όμως, ζήτησε 2,3 εκατ. ευρώ την επόμενη σεζόν, κάτι που σήμαινε ότι με την εφορία πληρωμένη από τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα έδιναν 4,7 εκατ. ευρώ για το συμβόλαιο του Λαβ, συν το ένα εκατ. ευρώ στη Μονακό, δηλαδή 5,7 εκατ. ευρώ!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πείσει τον Βραζιλιάνο να ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά φάνηκε ότι ο παίκτης δεν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει γνώμη. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να βάλουν σε εφαρμογή το plan B, προχωρώντας την υπόθεση του Νιλμάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x