Stoiximan Super League

Ζήτησε χρόνο με σύμμαχο την UEFA ο Παναθηναϊκός

Πίστωση χρόνου μέχρι το Μάρτιο και σταδιακή αποπληρωμή των χρεών σε βάθος τριετίας ζήτησε από τους ξένους πιστωτές της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συνάντηση που έγινε στη Ζυρίχη.

Ανάμεικτα μηνύματα για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιβιώσει ήρθαν από τη συνάντηση που έγινε με τους ξένους πιστωτές στη Ζυρίχη. Η αντιπροσωπεία των «πράσινων», αποτελούμενη από τους Αγησίλαο Τουμαζάτο και Άλκη Παπαντωνίου, ζήτησε από τους πιστωτές να κάνουν υπομονή μέχρι το Μάρτιο και να καταρτιστεί ένα νέο πλάνο αποπληρωμής των χρεών απέναντί τους, σε βάθος τριετίας.

Ως επιχείρημα χρησιμοποίησε η πλευρά του Παναθηναϊκού την κατανόηση που έδειξε η UEFA δίνοντας χρόνο στο «τριφύλλι» αντιλαμβανόμενη πως ενδεχόμενη χρεοκοπία της ΠΑΕ δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν από τους πιστωτές. Οι «πράσινοι» ανέλυσαν το πλάνο βιωσιμότητας που προβλέπει σε πρώτο πλάνο το πάγωμα των χρεών αυτών μέχρι το Μάρτιο.

Μένει πλέον να φανεί στις επαφές που θα γίνει με κάθε πιστωτή ξεχωριστά το προσεχές διάστημα αν θα υπάρχει θετική ανταπόκριση, ενώ εκκρεμεί την Παρασκευή στην Αθήνα και η επαφή με τους εγχώριους πιστωτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x