Stoiximan Super League

Ρωτούν (και) για Γκάλο την ΑΕΚ

Ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΚ φέρεται να έχει «γυαλίσει» σε ομάδα του εξωτερικού. Μετά τον Αντρέ Σιμόες, ο Ροντρίγκο Γκάλο παρουσιάζεται να ενδιαφέρει την Γάνδη η οποία ρώτησε πόσο κοστίζει ο Βραζιλιάνος

Η πορεία μέχρι τώρα στη σεζόν δεν είναι εντυπωσιακή. Η ομάδα δεν βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της. Μεμονωμένα όμως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν αρκετό… σουξέ στο εξωτερικό.

Μετά τις πληροφορίες (που επιβεβαιώθηκαν επίσημα από την «Ένωση») για δελεαστική προσφορά όσον αφορά στον Αντρέ Σιμόες και τη φημολογία ότι αρκετοί ακόμα (Μάνταλος, Γιόχανσον, Μπουονανότε) βρίσκονται στα μπλοκάκια Ευρωπαίων σκάουτερ, ένα ακόμα «κιτρινόμαυρος» φέρεται ν’ απασχολεί ξένη ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «LiveSport», ο Ροντρίγκο Γκάλο έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Γάνδης. Τόσο πολύ, ώστε να θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του 33χρονου Ραφίνια και ο βελγικός σύλλογος -που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Champions League και παίζει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική- να έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή με την ΑΕΚ.

Μπορεί λοιπόν επίσημη θέση της «Ένωσης», όπως εκφράστηκε και με αφορμή την υπόθεση Σιμόες, να είναι ότι δεν πουλάει σημαντικούς παίκτες της -αλλά ψάχνει για να ενισχυθεί με ακόμα περισσότερους- αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι αν «σκάσει» μια τεράστια πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x