Europa League

Ζλάταν… Γιουνάιτεντ!

Μια ομάδα μόνος του ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς! Ο Σουηδός πήρε… αμπάριζα τη Σεντ Ετιέν και κάνοντας χατ-τρικ (3-0) εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση της Μαν. Γιουνάιτεντ στους «16» του Europa League.

Την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε το εισιτήριο που ΗΔΗ εξέδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη φάση του Europa League.

Χωρίς να εντυπωσιάσει και χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια κλάσης, ο Σουηδός έκανε χατ-τρικ και σφράγισε την «καθαρή» νίκη της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο (3-0) επί της Σεντ Ετιέν.

Ένα φάουλ λοιπόν που εκτέλεσε στο 15’ και άλλαξε πορεία όσο χρειαζόταν για να ξεγελάσει τον Ρουφιέ, έκανε από νωρίς αφεντικά τους «κόκκινους διαβόλους». Και παρά την πίεση και τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι Γάλλοι, εκείνος ήταν που ξαναβρήκε δίχτυα.

Γιατί μπορεί το γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του β’ μέρους με κεφαλιά να μη μέτρησε για οφσάιντ, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και μ’ εκείνο που πέτυχε στο 75’ (λίγο αφότου ο Πογκμπά είχε σημαδέψει το δοκάρι και ο Ρου είχε χάσει μοναδικό τετ-α-τετ για τους φιλοξενούμενους).

Εξαργυρώνοντας λοιπόν την όμορφη ενέργεια του Ράσφορντ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και αξιοποιώντας πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 88’, ξεχείλωσε μόνος του το σκορ.

Έτσι η Γιουνάιτεντ έβαλε ήδη το ένα πόδι στους «16» του Europa League, την ώρα που βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Καπ, εντός του Κυπέλλου και εντός της μάχης για το Champions League (μετρώντας 16 αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα).



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x