Αγγλία

Ζλάταν: «Θα καταπιείτε τη γλώσσα σας με τον Πογκμπά»

Αισιόδοξος πως ο Πολ Πογκμπά θα ορθοποδήσει και θα καταφέρει να «λάμψει» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Νωχελικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν έχει βρει δίχτυα στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήδη γίνεται λόγος για «πεταμένα» 105 εκατομμύρια, τα οποία σπατάλησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να τον φέρουν στο «Ολντ Τράφορντ». Όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σπεύδοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Με δηλώσεις του στο SFR Sport, o Σουηδός φορ τόνισε: «Δεν γνώριζα τον Πολ προσωπικά, τώρα όμως που τον έμαθα, είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά, έχει διάθεση να βελτιωθεί και έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Όλοι οι... ζηλιάρηδες που μιλάνε για αυτόν θα καταπιούν τη γλώσσα τους διότι θα συνεχίζει να γίνεται καλύτερος. Οφείλουμε όμως να είμαστε ρεαλιστές, καθώς η πίεση που υφίσταται είναι τεράστια. Η μεταγραφή του δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες».

Οι αντιδράσεις εναντίον του Πογμπά έχουν πολλαπλασιαστεί μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι, καθώς ο 23χρονος σταρ δεν προσέφερε αυτά που ενδεχομένως θα περίμεναν οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Παρά το μέτριο ξεκίνημά του, ο Πογκμπά απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, με πρωτοστάτη το Ζλάταν, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον τίτλο της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x