Ιταλία

Ζοάο Μάριο: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ίντερ»

Ευτυχισμένος στην Ίντερ δηλώνει ο Ζοάο Μάριο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρά τη νοσταλγία που νιώθει για την πρώην του ομάδα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Ζοάο Μάριο επέστρεψε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», αυτήν τη φορά, όμως,για λογαριασμό της εθνικής Πορτογαλίας, για τους αγώνες κόντρα σε Ουγγαρία και Σουηδία και στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ευτυχισμένος που επέλεξε στην Ίντερ, αν και νοσταλγεί τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

«Είμαι περήφανος για ότι πέτυχα στη Σπόρτινγκ. Η Σπόρτινγκ τώρα έχει πάρει το δικό της δρόμο και εγώ εστιάζω στην εθνική ομάδα. Φυσικά και υπάρχει νοσταλγία για την πρώην μου ομάδα, αλλά τώρα είμαι στην Ιντερ», είπε ο Πορτογάλος.

«Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου, είμαι ευτυχισμένος που πήγα στην Ίντερ. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρό και δύσκολο, έχει πολλές δύσκολες μονομαχίες. Το επίπεδο στην Ιταλία είναι λίγο υψηλότερο από αυτό στην Πορτογαλία. Είμαι πολύ χαρούμενος για ότι κάνω στην Ίντερ. Μέρος της δουλειάς μου είναι να τα πηγαίνω καλά στην Ίντερ, για αυτό είμαι εκεί», τόνισε ο μέσος των «νερατζούρι».

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x