Stoiximan Super League

Ζοζούλια: «Είμαι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ»

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος τόνισε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρομάν Ζουζούλια στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ουκρανός φορ που εμφανίστηκε έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 27χρονος άσος άνηκε μέχρι πρότινος στην Ντνίπρο και την περσινή σεζόν έπαιξε σε 15 ματς, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς άσου στο Αθλητικό Metropolis

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ, συζητούμε λεπτομέρειες και είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε τη συμφωνία».

Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη: «Εάν πάνε όλα καλά και δεν αλλάξει τίποτα στις συμφωνίες πολύ σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα για να ξεκινήσω προπονήσεις».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα: «Άκουσα πολύ καλά σχόλια. Έχει δυνατούς οπαδούς και πολύ δυνατή ομάδα. Πέρσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έπαιζε και ο Μπερμπάτοφ και φέτος θα προσπαθήσει να πάει ακόμη καλύτερα, για την πρωτιά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x