Ιταλία

«Ζωντανή» για Ευρώπη

Εξακολουθεί να ελπίζει για την έξοδο στο Europa League της επόμενης περιόδου η Τζένοα, μετά τη νίκη επί της Πάρμα με 2-0 στο «Λουίτζι Φερράρις», σε εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Τζένοα νίκησε την Πάρμα με 2-0 στο «Λουίτζι Φερράρις», στον εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Serie A και πλησίασε στο -5 από την πέμπτη προνομιούχο θέση και τη Φιορεντίνα, διεκδικώντας την έξοδο στο επόμενο Europa League, κάτι που είχε ως στόχο από την αρχή της φετινής χρονιάς και διεκδικούσε με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες στα μέσα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, οι «καταδικασμένοι» «παρμέντσι» πάλεψαν όσο μπορούσαν, ξέροντας πως τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία και γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα μετά από τρεις αγώνες και δυο συνεχόμενςς νίκες.

Πάντως, οι Γενοβέζοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, όμως αρκέστηκαν σε αυτά των Φαλκέ στο 14’ και Παβολέτι στο 76’.


ΤΖΕΝΟΑ: Λαμάνα, Ρονγκάλια, Μπουρντίσο, Ντε Μάιο, Ταμπέ (61’ Κούτσκα), Ρινκόν, Μπερτολάτσι (82’ Μαντρανγκόρα), Μπέργκντιτς, Ιάγκο, Μποριέλο (62’ Παβολέτι), Περότι

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Σαντακρότσε (51’ Κασάνι), Λουκαρέλι, Φεντάλ, Βαρέλα, Λίλα (80’ Μάουρι), Λόντι (64’ Χορκέρα), Νοτσερίνο, Γκόμπι Μπελφοντίλ, Γκεζάλ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x