Στίβος

Ποιο διαμάντι τώρα;

Δεν ενδιαφέρεται για το διαμάντι στα 200 μέτρα στο Diamond League ο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, παγκόσμιος πρωταθλητής σε 100 και 200 μέτρα στη Μόσχα, αποφάσισε να μην τρέξει στη δεύτερη απόσταση στη διοργάνωση των Βρυξελλών την Παρασκευή, θέλοντας μόνο μια νίκη εκεί για τα 40.000 δολάρια, προτιμώντας να τρέξει μόνο στα 100 που είναι πιο ξεκούραστα, όπως τόνισε.

Από κει και έπειτα, στα 200 μέτρα των ανδρών και στα υπόλοιπα 15 αγωνίσματα του δεύτερου τελικού των Diamond League στη βελγική πρωτεύουσα, θα δοθούν τα τελευταία διαμάντια από την IAAF.

Ήδη, όμως, στα εννιά εξ΄ αυτών έχουν κριθεί οι νικητές και το μόνο που έχουν να κάνουν αυτοί είναι να παρουσιαστούν στο στάδιο. Μιλάμε για τους: Μοχάμεντ Αμάν στα 800 μέτρα, Κρίστιαν Τέιλορ στο τριπλούν, Ράιαν Γουάτινγκ στη σφαιροβολία στους άνδρες, Σέλι-Ανν Φρέιζερ στα 100 μέτρα, Αμάντε Μόντσο στα 400 μέτρα, Αμπέμπα Αρεγκάουι στα 1.500 μέτρα, Ντον Χάρπερ στα 100 μέτρα με εμπόδια, Κατρίν Ιμπάργκουεν στο τριπλούν και Σάντρα Πέρκοβιτς στη δισκοβολία στις γυναίκες.

Η πρώτη θέση παίζεται σε 400 μέτρα ανδρών, 5.000 μέτρα ανδρών, 400 μέτρα με εμπόδια ανδρών, επί κοντώ ανδρών, ακοντισμό ανδρών και 3.000 μέτρα στιπλ γυναικών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x