Επικαιρότητα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στο δολοφόνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη

Στις εισαγγελικές αρχές διαβιβάστηκε μόνο η δικογραφία για την υπόθεση και πλέον αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για βαρύτατα αδικήματα προχώρησε εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 58χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.

Ειδικότερα, ο 58χρονος που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές επιτέθηκε στην νεαρή κοπέλα για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο και τελικά την κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές, διώκεται πλέον για: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εισαγγελικές αρχές διαβιβάστηκε μόνο η δικογραφία για την υπόθεση και πλέον αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 58χρονου, ο οποίος δεν αποκλείεται αύριο, Τετάρτη, να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή.
Ο 58χρονος που φέρεται να είναι τοξικομανής ομολόγησε σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ότι αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής εφοριακού μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου καταφέροντας της απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια πούλησε το κινητό τηλέφωνο που της άρπαξε στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x