Κώστας Νικολακόπουλος

Ποιοι είναι οι πιο αντι-Ολυμπιακοί;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr δύο κουίζ και τις απαντήσεις τους!

• Κουίζ Νο 1: Ποιος είναι ο πιο αντιΟλυμπιακός από τους τρεις διαιτητές που είναι στην ομάδα του τελικού; Ο Σιδηρόπουλος, ο Κουκουλάκης η, ο Αρετόπουλος;…

• Απάντηση: Ο Σιδηρόπουλος, που έχει παίξει ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0!!! ΑντιΟλυμπιακός, γνωστός κιόλας, είναι κι ο Κουκουλάκης, αλλά χωρίς να έχει δώσει μέχρι τώρα ιδιαίτερα δικαιώματα.

• Κουίζ Νο 2: Ποιος είναι ο πιο αντιΟλυμπιακός από τους τρεις επόπτες που είναι στην ομάδα του τελικού; Ο Ευθυμιάδης, ο Κωσταράς η, ο Πετρόπουλος;…

• Απάντηση: Ο Κωσταράς με διαφορά στήθους από τον Ευθυμιάδη (γνωστός Παναθηναϊκάκιας στην Πιερία), ο οποίος ήταν επόπτης στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3, εκεί που ποτέ δεν είδαμε σε ριπλέϊ αν ήταν οφσάϊντ ο Μπεργκ στο 0-2.

• Ο Κωσταράς ήταν ο επόπτης που στο Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2 είχε συμβουλεύσει τον Αρετόπουλο να αποβάλλει τον Χολέμπας (όντως πήρε κόκκινη, σε φάση που δεν την έπιασε ποτέ ο τηλεοπτικός φακός) με το σκορ στο 0-1. Και που στο Άρης-Ολυμπιακός 0-2 είχε πει στον Παππά να δώσει ένα δήθεν πέναλτι υπέρ του Άρη (ο ρέφερι δεν τον άκουσε γιατί είχε ιδία άποψη).

• Ο Κωσταράς, παρεμπιπτόντως, ήταν επόπτης και στα παιχνίδια Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 και Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x