sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μωυσιάδης

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Αχαρνών η είδηση πως βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος Μωυσιάδης. Ποιος όμως ήταν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Αχαρναϊκού.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Αχαρνών η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Πάρνηθας.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά. Τα τελευταία χρόνια απείχε από τις δημόσιες εμφανίσεις και για ένα μεγάλο διάστημα ζούσε στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Μωυσιάδης είχε συνδέσει το όνομά του με την παρουσία του Αχαρναϊκού στη Football League. Από τον προεδρικό θώκο της ομάδας αποχώρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε δίνοντας τα ηνία στον Χαράλαμπο Σταμούλη.

Το 2013 το όνομά του είχε «βρεθεί» στο προσκήνιο λόγω μιας πληροφορίας που τον ήθελε να δίνει το ΑΦΜ του Αχαρναϊκού στην Λάρισα όταν ο Βαγγέλης Πλεξίδας ενδιαφερόταν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Τότε ο Μωυσιάδης είχε απαντήσει με καυστικό τρόπο στο Facebook, γράφοντας πως «όποιος είπε αυτό για τη χρηματοδότηση και το ΑΦΜ γαμ…έται. Όλα τα λεφτά τα έβαλα εγώ, γιατί γουστάρω τον Αχαρναϊκό. Τέλος»!

Αυτή την υπόθεση την είχε διαψεύδει κατηγορηματικά και ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αχαρναϊκού. Ο Μιχάλης Τσορπατσίδης, είχε αναφέρει ότι το ΔΣ διαψεύδει τα περί πώλησης του ΑΦΜ σε άλλη ομάδα και ξεκαθάρισε ότι χρηματοδότης της ομάδας είναι μόνο ο Γιώργος Μωϋσιάδης.

Το όνομα του Γιώργου Μωυσιάδη επανήλθε στο προσκήνιο έναν χρόνο αργότερα. Αυτή τη φορά με αφορμή την μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος εκείνη την εποχή αντί για την ΑΕΚ τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Τότε ο «ισχυρός άνδρας» του Αχαρναϊκού είχε υπογραμμίσει:

«Εμείς στον Αχαρναϊκό δεν γνωρίζαμε ότι ο παίκτης είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο στις 27 Δεκεμβρίου. Χθες το πληροφορήθηκα, εκ των υστέρων, όταν μου τηλεφώνησε παράγοντας του Πανιωνίου, με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το συμβόλαιο που ο παίκτης είχε υπογράψει με την ΑΕΚ μας το έστειλε ο δικηγόρος της. Πριν από λίγες ημέρες το πήραμε στα χέρια μας, μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ξέραμε πως θα είναι συγκεκριμένα του Αυλωνίτη. Στη συνέχεια μπήκε η δική μας σφραγίδα μας και οι υπογραφές και ως Αχαρναικός πήγαμε και το καταθέσαμε».

Η υπόθεση αυτή είχε αποτελέσει αφορμή για να του ασκηθεί έντονη κριτική, ενώ πολλοί να υποστηρίζουν ότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, και για αυτό βοήθησε την αγαπημένη του ομάδα στην απόκτηση του 24χρονου στόπερ.

Ο Γιώργος Μωυσιάδης ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ αρχηγός της ομάδας του Μενιδίου είναι ο αδερφός του εκλιπόντος, Στάθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x