Αγγλία

Ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ;

Ευχαριστημένοι θα πρέπει να είναι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις καλοκαιρινές προσθήκες της ομάδας τους. Η έλευση των νέων όμως, αφήνει στον πάγκο… μεγάλα ονόματα των «κόκκινων διαβόλων».

Τελευταίο «μπαμ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον Κολομβιανό επιθετικό να μπαίνει στην «αυλαία» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στο γκρουπ των Ντι Μαρία, Μπλιντ, Ρόχο και Σο.

Με την έλευση των εν λόγω ποδοσφαιριστών, οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους το ιλιγγιώδες ποσό των 131,7 εκατ. λιρών και όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν αυτόματα ο σύλλογος που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στην Αγγλία για μεταγραφές.

Μετά από τρεις αγωνιστικής δίχως να γευτεί ακόμα τη γλύκα της νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορεί πλέον να ονειρεύεται μια Γιουνάιτεντ έτσι όπως την έχει σχεδιάσει στο μυαλό του.

Φυσικά αυτό συνεπάγεται πως αρκετοί παίκτες που ήταν πέρυσι βασικά μέλη της ομάδας, φέτος «φλερτάρουν» έντονα με τον πάγκο. Μεταξύ αυτών μάλιστα είναι ονόματα που σε οποιονδήποτε άλλον σύλλογο του πλανήτη, θα ήταν ενδεκαδάτοι.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ανάμεσα στους υποψήφιους παγκίτες βρίσκονται οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Χουάν Μάτα και Αντνάν Γιανουζάι!

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x